Jó tanácsok..
tojás főzésekor kis sót adunk a vízbe, könnyebben lejön a héja,
tojás főzésekor kis sót adunk a vízbe, könnyebben lejön a héja,
belső hártyája
---tojáshab könnyebben verődik fel, ha pár csepp citromot és
---tojáshab könnyebben verődik fel, ha pár csepp citromot és
csipet sót teszünk hozzá
---gyümölcs,krumpli,gomba, spárga főzőlevébe citormot teszünk,
---gyümölcs,krumpli,gomba, spárga főzőlevébe citormot teszünk,
nem sárgulnak meg
---Sárgarépa főzővizébe kis vajat teszünk, jobb ízű és puhább lesz
---fokhagymára érzékeny gyomrúaknak héjában főzzük az ételbe..
TOVÁBB >>>>>>>
---Sárgarépa főzővizébe kis vajat teszünk, jobb ízű és puhább lesz
---fokhagymára érzékeny gyomrúaknak héjában főzzük az ételbe..
TOVÁBB >>>>>>>
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése